Online πρόγραμμα εκπαίδευσης για νέους επιχειρηματίες

Το Σχολείο επιχειρηματικότητας είναι μια εκπαιδευτική εμπειρία εξ αποστάσεως για να δημιουργήσεις την επιχείρηση σου!

Τι είναι το Business School.gr

Το Business School.gr είναι ένα ατομικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για νέους επιχειρηματίες μέσα από online μαθήματα επιχειρηματικότητας, με ανάλυση όλων των βασικών πεδίων που χρειάζονται για ένα επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Ο εκπαιδευόμενος θα έχει τη δυνατότητα να μελετήσει θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική, την ηγεσία και τον φορολογικό σχεδιασμό.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν και θα διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο Business Plan πάνω στην επιχειρηματική τους ιδέα.

Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, εφοδιάζοντάς τους με τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσουν μια βιώσιμη επιχείρηση.

Το σεμινάριο είναι εξ αποστάσεως και απευθύνεται σε υποψήφιους και ενεργούς ιδιοκτήτες μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο ανταγωνισμός που καλείται να αντιμετωπίσει ο επαγγελματίας είναι πολύ μεγάλος, γι’ αυτό και θα πρέπει να δεχθεί την κατάλληλη εκπαίδευση με σκοπό τη σταθερή ανάπτυξη και τελικά τη βιωσιμότητα της επιχείρησής του.

Η επιχειρηματικότητα είναι για όλους!

Το πρόγραμμα αφορά νέους στο επιχειρείν, και όχι στην ηλικία, είτε έχουν μια καινοτόμα ιδέα είτε όχι. Δεν απαιτείται έγκριση της αίτησης συμμετοχής όπως συμβαίνει για τις start-ups.

Οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα, εάν εκτελεστεί σωστά, μπορεί να εξελιχθεί σε μια βιώσιμη επιχείρηση.

Το Business School ωθεί στην αναζήτηση νέων επαγγελματικών διεξόδων, στην παρακίνηση και την εκπαίδευση υποψήφιων επιχειρηματιών για την ίδρυση μικρών επιχειρήσεων, που θα δημιουργήσει νέες επιπλέον θέσεις εργασίας τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για το προσωπικό που μπορεί να προσλάβουν.

Η εκπαίδευση έχει διαδραστική και άριστη πρακτική εφαρμογή, καθώς υλοποιείται παράλληλα με την δημιουργία και τελειοποίηση του επιχειρματικού σχεδίου του επίδοξου επιχειρηματία.

Ιδανικός επιχειρηματίας και ηγέτης γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Το Business School.gr φιλοδοξεί να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να τολμήσουν να πραγματοποιήσουν ή έστω να δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και δυνατότητες, χωρίς να φοβηθούν. 

Δε στοχεύει απλά στο να εκπαιδεύσει νέους και υφιστάμενους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, αλλά να τους μεταλαμπαδεύσει την επιχειρηματική αντίληψη και φιλοσοφία.

H επιτυχία τελικά έρχεται όταν αναπτύσσονται συνδυαστικά και οι δύο ιδιότητες ενός ελεύθερου επαγγελματία:

 1. Ειδικός στο αντικείμενο της δραστηριότητας του και
 2. Επιχειρηματίας-Έμπορος.

Μέγιστη σημασία έχει η εκτέλεση. Δηλαδή ο άνθρωπος και το όραμα που βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια.

Τα οφέλη του σχολείου επιχειρηματικότητας

 • Πρακτικό εργαστήριο. Παρέχει συμπυκνωμένες γνώσεις για τη δημιουργία και λειτουργία μιας νέας επιχείρησης με άμεση εφαρμογή.
 • Ατομική εκπαίδευση. Η προσαρμογή του προγράμματος από ομαδικό σε ατομικό-ιδιαίτερο, κάνει την εκπαιδευτική εμπειρία πιο ουσιαστική.
 • Αμεσότητα. Το πρόγραμμα ξεκινάει μέσα σε μια εβδομάδα από την εξόφληση του και ολοκληρώνεται στις επόμενες δύο εβδομάδες.
 • Διδάσκονται από επιχειρηματίες. Οι εκπαιδευτές είναι ενεργοί επιχειρηματίες, άνθρωποι με δική τους επιχείρηση, που γνωρίζουν τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς σήμερα.
 • Παρακίνηση. Μπορεί να δώσει ερεθίσματα, να παρακινήσει και να προκαλέσει τη σκέψη του επιχειρηματία ώστε να κάνει πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση των επιλογών που έχει και να εξελίξει την επιχείρηση του/της συνολικά.
 • Δεν υπάρχουν κριτήρια συμμετοχής. Μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν να ξεκινήσουν ή να εξελίξουν μια οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα από το βαθμό καινοτομίας.
 • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Online παρακολούθηση μέσα από οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε πόλη.
 • Έμπνευση. Δίνει την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους να ακούσουν πολλές ιδέες και να εμπνευστούν από επιτυχημένες επιχειρηματικές ενέργειες και τακτικές.

Τα μαθήματα

 • Business plan. Σύνταξη και ανάλυση επιχειρηματικού σχεδίου βήμα-βήμα, Σχεδιασμός προϊόντος και υπηρεσίας, έρευνα αγοράς και ανάλυση του ανταγωνισμού
 • Φορολογικός σχεδιασμός. Διαδικασία ίδρυσης εταιρείας, Επιλογή νομικής μορφής, εταιρικά θέματα, υποχρεώσεις
 • Οικονομική διαχείριση της επιχείρησης. Λογιστικά βιβλία, ταμείο, μείωση φορολογίας και ΦΠΑ, φιλοσοφία ελέγχων, μεγιστοποίηση κέρδους
 • Νομικά θέματα. Πνευματική ιδιοκτησία, Εφαρμογή GDPR, συμφωνητικά, δικαιώματα, ευθύνες και κυρώσεις
 • Ηγεσία και επιχειρηματική ανάπτυξη. Διαχείριση του οράματος, Personal Branding του επιχειρηματία, Υλοποίηση στόχων, Τεχνικές ανάπτυξης καινοτομίας και ηγεσίας

Λεπτομέρειες παρακολούθησης

Το Business School.gr είναι ένα σεμινάριο εκπαίδευσης για την έναρξη και λειτουργία νέας επιχείρησης με πρακτικές γνώσεις που εφαρμόζονται άμεσα. 

Υλοποιείται μέσα από έναν εξ αποστάσεως κύκλο 5 online μαθημάτων επιχειρηματικότητας μέσω της εφαρμογής Google Meet, που συνολικά διαρκεί 5 διδακτικές ώρες (45 λεπτών). Η παρακολούθηση απαιτεί τη χρήση κάμερας, μικροφώνου και καλής σύνδεσης δικτύου.

Μετά το τέλος των μαθημάτων :

 • προκύπτει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο σαν χάρτης για να ξεκινήσει κάποιος την δική του επιχείρηση αποφεύγοντας έτσι πιθανά λάθη που κοστίζουν αρκετά.
 • θα έχετε ενημερωθεί κατάλληλα για το φορολογικό και νομικό πλαίσιο και μάλιστα από επαγγελματίες της αγοράς, ενέργειες που ούτως η άλλως θα πρέπει να κάνετε πριν την έναρξη μιας επιχείρησης.
 • παρέχεται τηλεφωνική επικοινωνία με σύμβουλο ΕΣΠΑ για υπεύθυνη ενημέρωση ως προς τα ενεργά και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα και τρόπο ένταξης σε αυτά.
 • δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ατομικό σεμινάριο digital marketing για νέους επαγγελματίες της inyourcity.gr με ειδική χρέωση.

Το νέο σεμινάριο Business School.gr είναι ατομικό και προγραμματίζεται μέσα σε μία εβδομάδα από την εξόφληση του.

 

 

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να υλοποιήσεις;

Επιθυμείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση;

Παρακολούθησε το σχολείο επιχειρηματικότητας Business School.gr

Online σεμινάριο για την δημιουργία νέας επιχείρησης

 • Διάρκεια: 2 εβδομάδες
 • E-learning ζωντανή εκπαίδευση
 • 100% πρακτική εφαρμογή στην επιχείριση
 • Ατομικό πρόγραμμα - πλήρης εκπαιδευτική εμπειρία
 • Κατόπιν συννενόησης, πρωινά ή απογευματινά
 • 5 online Live μαθήματα
 • Ξεκινάει μέσα σε μια εβδομάδα από την εξόφληση του
 • Κόστος παρακολούθησης με ΦΠΑ : 350,00€

Επιμέλεια

Θέμης Αξιώτης

Φοροτεχνικός Α' τάξης Business Mentor, pkp.com.gr

Θεοδώρα Παλιούρα

Λογίστρια Φοροτεχνικός Α' τάξης, pkp.com.gr

Μιχαήλ Ζηδιανάκης

Δικηγόρος, Ιδρυτής e-nomika.gr
 • Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;

businessschool.gr © 2021 -